Dariku Untukmu...Airis Qaleisya Putri binti Akmal....


Monday, August 9, 2010

Hujung Minggu Yang Memenatkan [@Sogo @Pureen Wholesale]


written by ayah

Hari Sabtu

Hujung minggu ni memang ayah ngan ibu luangkan masa untuk beli barang baby yang mana masa hanya tinggal beberapa bulan sahaja...(x sabar nak tgok anak ayah ni)..bermula dengan hari sabtu yang amat meletihkan..pagi lagi ayah dan ibu plan nak pergi pureen wholesale kat petaling jaya..sebelum sabtu tu ayah dah google dah map nak ke kilang tu[credit tu aUntie Zaahirah sebab inform kat ibu ngan ayah] tetapi terlupa nak print sebab kalut...lepas breakfast..ayah pun gerak la ke kilang tu...bila sampai dekat bulatan tu ayah tak ingat nak pergi jalan mana sebab jam tahap gaban..ayah cuba la pusingan pukul 9...tak namapak sign kata ada sale pun[kilang pureen pun tak nampak]...ayah u turn and nak pergi jalan lagi satu...still tak jumpa...dah la jam..setelah 2 jam tersangkut dalam jam..ayah buat keputusan nak pergi sogo sebab nanti nak cari map semula...bila sampai kl jer..jam lagi area sogo sebab S-card day..ayoyo...lepas park kat pertama complex ayah ngan ibu makan la kat foodcourt yang tak sedap tu..ibu dapat nasi goreng ikan masin yang tawar n lembik,ayah dapat nasi goreng ayam yang leh tukar nama kepada nasi goreng kerak nasi kunyit dengan ayam goreng..frust sangat..order air tak sampai2..tensen2...lepas makan terus jer g sogo..orang kat sogo macam ulat dalam t**k,ramai yang amat..ayah ngan ibu terus g bhgn kanak2..ingat tak ramai...rupanya sama naik jer dengan yang kat bawah tu...so ayah ngan ibu beli la skit barang baby...lepas tu terus balik sebab ibu dah tak larat..



Hari Ahad
Pagi-pagi ayah rasa nak demam jer...ibu tuam kepala ngan air..ayah samabung tido lepas subuh..so ayah tido la lama skit dari ibu...ibu masak sarapan pagi tu ketam masak pedas[sedap oo baby..jangan jeles]..lepas ayah bangun jer,ayah bantai la makan nasi ngan ketam tu,lepas dah siap semua,ayah dan ibu nak pergi jugak ker Pureeen wholesale tu...setelah sampai kat roundabout tu,ayah ikut jer pusingan yang ayah tak masuk semalam,memang jumpa kilang tu...apa lagi,baby pun bergerak sakan sebab seronok nak g beli barang baby...orang leh tahan ramai..ayah pun masuk la kat gudang tu...kami spent lebih kurang 2 jam jugak la nak beli barang-barang baby...banyak jugak la beli...hope baby suka la barang-barang yang ayah dan ibu pilih untuk baby yang tersayang.

1 comments on "Hujung Minggu Yang Memenatkan [@Sogo @Pureen Wholesale]"

izhu@n@ sh@msuri on August 28, 2010 at 1:22 PM said...

beshnya nengok brg bb zeti..sume color pink...cute bangat..

Post a Comment

 

Our Dear...Dearest!! Copyright 2009 All Rights Reserved |